Alice in wonderland

Ska förhoppningsvis se denna i 3D på onsdag! Hoppashoppashoppas! Nu säger jag godnatt för imorgon blir det upp runt sex. Fasiken! Sov så gott! ♥



Mini Ben & Jerry's!

Åh vilken underbar helg! Har haft ganska fullt upp och det är skönt att skippa bloggen ett liiiitet tag. Såg iallafall på Avatar 3D på bio igår. Det var inte så jättevärt, kanske för att jag såg den dagen innan, i fredags alltså. Hahah, krångligt! Men en film jag är supersugen på att se är Alice i underlandet i 3D. Verkar helcool tycker jag!

Efter det åkte jag och Kim hem och han åkte till sig och jag började bege mig hem till Jonas där Micke, Svull, Kim och självklart Jonas var. Vi kollade lite roliga klipp med "The angry nerd" eller vad det var. Helkul. Sen blev det curling. Har blivit en fena på det där nu! :D

Idag solade jag med mamma och det var också jättebra. Fick en mini Ben & Jerry's av min mor och känner att skola imorgon inte känns bra! Hahaha. Nu ska jag fortsätta kolla på TV men ni fick en liten update på vad som hänt i helgen. Vi hörs imorgon! ♥


Ansiktsmask och mini B&J. Snygg!

Biooooo

Lite dålig uppdatering senaste dagen men det får man väl räkna med? Idag ska jag iallafall på bio med min broder. Vet inte riktigt vad vi ska se än. Vi såg Avatar här hemma igår men är gaaanska sugen på att se den i 3D. Hahaha. DEn var iallafall superduper. Nu har jag precis duschat och ska snart gå och tomglo in i garderoben för att plocka ut något att ha på sig. Köpte iofs lite nytt igår så vi får se. Trist inlägg men jag har känslan av att ni överlever. Puss och kram så hörs vi senare. ♥

Godmorgon

Åhå. Har varit vaken sedan nio imorse. Väldigt skönt faktiskt. Lyssnat på musik med Micke och hans mamma. Nu sitter jag ensam här hemma och klappar mig på magen. Måste ha lite mat i mig. Tänkte bara köra en snabb update och sedan springa till kylen och leta efter något att äta. Pussar! ♥

Dokumentär nummer 3

Ja, är nyss hemkommen från Jonas crib där vi kollat på dokumentär nummer 3. Ärligt talat så vet jag inte vad jag förväntade mig av den eftersom jag knappt visste vad den handlade om. Men den var väl sådär. Förstod inte riktigt vad de pratade om och hängde inte med. Den hette Fahrenheit 9/11, någon av er har kanske sett den.

Innan jag åkte hem till Micke för att gå till Jonas judo och vänta på honom så var jag hos min farmor och städade som sagt. Mamma kom och hämtade mig och följde med mig till solariumet. Där hände det en märklig sak. Jag köpte en av krämerna man kan köpa där som jag aldrig testat förut. La mig i solariumet och njöt.. i ungefär sex minuter. Då öppnade jag ögonen och blickade ner på min mage. Den var helt rödflammig och likaså benen, rumpan, armarna, ryggen. You name it. Jag flög upp ur solariumet och ropade på mamma. Hon sa att jag hade dessa fläckar i ansiktet också. Jag bestämde mig för att ligga där ett tag till och se om det gick över men gick upp efter tio minuter och åkte hem. Väl hemma så var jag röd som en kräfta och klagade inte alls. Tänk vad fort jag fick färg av den där krämen. Nu är jag inte lika röd längre men jag får väl sola om ett tag igen..

Såg även en lite rolig men samtidigt sjuk sak på blogg.se's startsida. Sjuåringar som dansar till någon låt som små Pussycat Dolls. Lite skoj men ändå sjukt. Duktiga var dom dock tycker jag. Se här:



Mycket text och många som kanske inte orkar läsa. Hur som helst så ska jag snart göra mig redo för sängen. Vi hörs imorgon. Sov gott! ♥

Sommar och sol

Åh! Sitter och lyssnar på massa sommarlåtar och riktar blicken mot gardinerna. Det är sol ute som lyser igenom och man tänker faktiskt inte på att det är vinter. Även om det tyvärr faktiskt är det.

Nu ska jag klä på mig, packa mina saker och dra till farmor. Där väntar storkovan på 200 kronor. Alltid bra att ha på lovet. Puss!

Markoolio - Sommar och sol

Några timmars sömn senare

Lyckat Ida! Hahahah, kan man ju inte precis säga. Kollade en timme på filmen och sen vaknade jag och då var den slut. Typiskt. Fick iallafall se massor av Megan och nästa gång ska jag kolla med svensk text. Man hörde ju knappt vad de sa. Nu ska jag fortsätta proppa i mig godis och snart hoppa i duschen. Puss.

Transformers 2

Uppe med tuppen! Klockan är inte tidig morgon men jag har varit vaken sen klockan sex och halv åtta gick jag upp med Micke och sällskapade lite innan han for till skolan. Då var jag så dum att jag drack en apelsinfestis jättefort och nu har jag ont i magen. Fast det hindrar inte mig från morgonens första plan! Tänkte nämligen lägga mig i sängen och glo på Transformers 2. Vilket faktiskt innebär att jag ska dreggla över Megan Fox. 

På tal om Megan Fox. En brud på bilddagboken skrev att Megan Fox såg ut som en gammal räv. Inte okej! Nu ska jag hämta godiset och ladda upp! Vi hörs senare. Puss och kram. ♥

"För Maja gillar och lajja, och hugga tag i min snopp!"

Micke är och gymmar med sina vänner och jag har diskat i mörker, plockat in disken, städat på toan och plockat upp från golvet i hans rum. Känner mig rätt sådär superduktig. Hoppas på att han snart kommer hem. Kär tjej, haha.

Nu ska jag gå och göra te. Vad mycket te jag dricker idag. Har nog hittat tillbaka till mitt te-beroende. Imorgon blir det sola med mamma och sånt tjaffs. Puss! ♥

Eller?

Jag ljög

Jo, för sanningen är den att jag faktiskt inte duschat än. Fy skäms på mig. Jag fastnade nämligen framför alla sorters webbutiker och.. internetfönstershoppade. Så mycket fint som finns så att man spricker. Nu ska jag nog koka mig en till kopp te, och sen duscha!

Ljuva lov

Bäst frukost. Sitter och trycker i mig en ostig toast och sörplar Lipton. Frukosten ska ju vara bra och efter allt bök i köket så tycker jag att jag har lyckats! Hahaha. Igår var jag och Micke hem till Jonas och såg en till dokumentär. Minns inte om jag berättade om den första vi såg men den handlade iallafall om USA's vapen kan man säga. Någon av er har säkert sett den. Den heter Bowling for Columbine. Igår såg vi iallafall en om USA's sjukvård. Den var så mycket bättre tyckte jag. SiCKO var namnet på den och ni borde checka upp dem!

Min syster kommenterade ett inlägg jag skrev igår. Hahah, jag hade skrivit att jag glodde på VM, men det är ju faktiskt OS som går. Pinsamt! Nu ska jag ta och äta upp och duscha! Ciao.♥

Morsning!

Mina ögon orkade verkligen inte se klart filmen jag så gärna ville se. Typiskt! Vaknade för tjugo minuter sen och då märkte jag att jag inte sett klart filmen. Men nu har jag nya krafter för heeela.. ja vadå? Natten? Känns ju ganska så onödigt. Men så är det! Nu ska jag hämta knäckemackor och uppdatera mig lite om vad som händer i bloggvärlden. Vad gör man inte liksom? ♥

Men's Ice Hockey

Vaknade upp vid 06 för att kolla hockey med mannen. Hahaha. Sov lite hit och dit och Sverige vaaaaaaaaaaaaaaaann! Helt awesome. Egentligen är jag careface när det gäller VM men det är ju kul att vi vinner. Nu har fjanten åkt till skolan och jag ska nog lägga mig och sova en stund. Skönt!

Vi hörs senare! ♥

NY DESIGN!

Jag har en ny, fin design som ni kanske ser? Satt uppe med Jonas till tre inatt och fipplade. Vill faktiskt tacka honom för att han hjälpte mig och gjorde den jättefin. Så tack till dig, Jonas!  

Idag fyller min bebissyster 3 år. Grattis pluttis. ♥


Fredagens händelser och lördagens planer

Igår var jag hos Josefine och vi mös och tog det chill. Norrland och Kim kom efter ett tag och senare även Hansson. Men kvällen blev verkligen inte som vi planerat den och varför behöver vi ju faktiskt inte gå in på. Det är slöseri med tid. Men saker och ting är väldigt ursäkta mig men fittiga just nu. Strunt samma.

Idag ska jag till Micke och vi ska förmodligen hem till Jonas och kolla film och sådant. Hoppas på att få lite hjälp med bloggen då. Designen alltså. Men nu ska jag inte skriva mer för det börjar bli lite lamt i mitt huvud. Längtar bara efter Micke.

Jay-Z – Empire State Of Mind [Jay-Z + Alicia Keys] - Explicit Album Version
Den mest spelade låten idag. Love it.

Fab face with kitchen herbs

= sant!

I love it. Ärligt. Blanda ihop och sätt på läpparna. Svider som sjutton men härliga kissie-lips får man.

In colour

Har inte mycket att säga er. Kanske drar en p-nap eller så.
Måste städa också men det orkar jag verkligen inte! 


Outfit finally!




Sista bilden var hemsk att ta med min fruktansvärda träningsvärk lovar jag!
Men vit Ramoneströja som är Sebastians, kavaj från HM, ett linne som kan täcka röven, sammetsleggings och converse. Samt den rosa klockan från Knokk!

Brödtext

Morgonens diskussion hölls med Emma om vad brödtext var. Det var tydligen texten efter rubriker osv i en artikel. Nu vet ni det!

Sitter och försöker göra min NO uppgift men det går inte som på räls kan man ju säga. Skönt med en tidig dag idag! Och jag har drabbats av världens träningsvärk. Var tvungen att hålla i mig i handfatet och tvättkorgen imorse när jag skulle kissa. Thumbs up, right?

Nu ska jag återgå till uppgiften. Cya!

Godnatt bloglovers

Nu måste jag ta och säga godnatt till er. Jag kommer sova jättebra känns det som. Har suttit och pratat med min syster en hel del ikväll. Vi gör inte det så ofta så det var mycket trevligt. Känns som att imorgon kommer bli en rockig dag. Världens skönaste schema står nämligen.. på schemat! Godnatt. ♥

Hoppas ni sover lika bra som jag förmodligen kommer att göra!

Känn dig som hemma-aaaaaaaa-a-a-a-a

Ja, här kan man alltid känna sig som hemma! Hahaha. Efter skolan drog vi till Jossan och åt chips och dipp och snackade skit. Hon hade en bild på mig på fejjan som fick mig att dösakna mitt röda hår. Som förövrigt ser rosa ut på bilden. Om det var snyggt? Avgör själva.


Finally!

Sitter på eget arbete och blev äntligen klar med min SO inlämning om Madagaskar och Nya Zeeland. Känns jättaskönt! Nu slutar vi snart och jag ska kila till bussen. Vi hörs senare. Ciao!

Wops!

Tisdagar är bad update my friends. Efter skolan åkte jag illa kvickt till min farmor och städa och tjänade en slant. Fick pannkakor idag med, och mamma kom med en suprise när jag kom hem! Hon berättade nämligen att vi ska äta min favoritmat imorgon också - pannkakor! Hur awesome? Jag tröttnar iallafall aldrig. Efter det stack jag till konfan som var seg och tråkig. Nu vill jag bara att veckan ska flyga förbi så att det kan bli helg! Ska mysa med min Josefine på fredag, och beställa smink på lördag, och fira bebissyster som fyller 3 på söndag. Fullt upp, right? Nu ska jag ta en dusch och hoppa i säng. Vi hörs imorgon fellas!

Solis

Börjar bli lite brun nu och det är alltid kul att se. Man känner sig så mycket fräshare tycker jag. Men smaken är som baken - delad. Hahah, gud jag är så rolig!
Nu ska jag se till att ta mig något att dricka för jag torkar ut här i soffan. Talk to you later!

Quick'ie

Nu ska jag stoppa i mig lite käk för att sedan dra med mamma och sola. Skönt! Jobbig dag men mös med min Amanda lite efter skolan. Köpte jordgubbar och hon köpte Ben & Jerry's. Bra mix det där! Puss på stjärten alla söta.

2 cool 4 school

Hejhej! Hann inte uppdatera igårikväll då jag satt och snyftade till filmen My sisters keeper, eller på svenska, Allt för min syster. Efter det var mina ögon för trötta för att fungera och jag hoppade duns i säng!

Nu sitter jag i skolan och ja, gör inte speciellt mycket. Ska nog skriva färdigt min SO inlämning. Det kan verkligen behövas då den är en hel vecka sen pga att jag varit sjuk. Inte bra! Vi hörs senare. Puss!

2 cool 4 school!
Risigt..


3 hotties!

Megan Fox, Eva Mendes och Jessica Alba = Perfektion. Kolla bara!





Godmorgoooon!

Jag skrev ett inlägg nyss men sidan hade stått under natten och när jag tröck på "Spara & Publicera" så uppdaterades sidan och inlägget försvann. Typiskt! Imorse när jag fick upp mina trötta ögon för att snegla mot gardinen såg jag skymten av lite sol. Jag log för mig själv och somnade om. Nu tycks solen gått i moln för jag kan iallafall inte se den. Trist. Nu ska jag lyckas flytta min stjärt och resterande kroppsdelar till toaletten för att kissa, och sedan smyga till frysen och hämta min glass. Åh!

Stay cool. Puss!

Ett skepp kommer lastat med...

Ben & Jerry's! Nu har jag slevat i mig 6 stora skopor med Chocolate Fudge Brownie och känner mig lycklig. Ligger i Mickes säng och slöar järnet. Kollat runt på lite hemsidor och känner hur det bränner i fingrarna. Jag vill shoppa! Tur man har som ska beställa roligt och behövliga saker från E.l.f Cosmetics med Sandra nästa helg. Råkade glida in på Rebeccas blogg och hittade en bild på mig, Teddy och Amanda från julavslutningen. Den kommer här!


Redhead. Saknar liiiite. <3

Jag är för rolig!

Fast nu är jag riktigt arg. Det nästan kokar i mig. Jag tänkte nämligen igår att jag skulle vara snäll och lämna den nya bra plattången hemma så att min syster kunde fixa sig fint eftersom att hon ska ha tjejmiddag + Sebbe ikväll. Så den tog jag och gick hemifrån med ett "jag-är-så-snäll leende på läpparna". Och nyss skulle jag platta håret, och då väntar jag i kanske tio minuter. Men jäveln är fortfarande inte varm, någonstans! Jag satt och funderade ett tag och pillade på den.. snoppliknande apparaten. Men inget hände. Och en liten fågel viskade i mitt öra att min syster visste om att den trasiga plattången, var trasig!

Här kommer ett litet internskämt som jag aldrig kommer att sluta skratta till!


Hungrig

Tjatjaaaa. Galet vad hungrig jag är! Solade lite med mamma imorse, men tycks aldrig märka någon skillnad. Jag kanske har fel. Lite brun har jag blivit men jag brukar bli så här brun efter första gången. Det kommer nog! Har precis duschat nu. Ska se till att få på mig lite kläder och stoppa något i min alldeles för tomma mage. Försöka dra med mig Micke till Centrum och köpa något feeeeeett! Förslag? Vi hörs senare iallafall mina vänner!

Nu: Föna Mickes hårmassa. Hahahah. <3


Världens gosbild på mig och världens gosigaste småsyskon! <3

Hemma och redo för sängen

Gud vad god mat vi fick! Jonas pappa är rena rama mästerkocken vill jag lova. Vi satt och kollade oändligt med gamla spel, framför allt Sonic! Som egentligen hette Mr. Needlemouse från början. Det ni. Sen åt vi god mat och pratade Disney filmer. De bestämde att vi skulle se på Långben the movie. Dels för att jag aldrig sett den, och för att jag hatar Långben. Sagt och gjort! Men jag måste faktiskt erkänna att den var bra. Det trodde jag aldrig om mig själv.. Nu är vi iallafall hemma och har duschat och fixat. Ska snart slå på en film och sova.

Imorgon ska jag sola med mi madre. Vi hörs imorgon! Sov gott. ♥

FOOD

Brb! Mat hos Jonas med Mikaaael.

Pizza är bäst dagen efter!

Nu är jag färdigfixad! Finally. Sitter på sängkanten och trycker i mig gårdagens pizza. Gissa om det är gott eller gott?! Supergott. Ska väl hem till Micke om någon timme kanske. Det får vi väl seee. Men nu ska jag fortsätta trycka i mig pizza till Melissa Horn's härliga toner. Puss!



Äntligen!

Jävlar i min låda! Nu har de äntligen fått in produkten på E.l.f Cosmetics som ständigt tar slut! Jag vill haaa! Någon liten kotte som vill beställa med mig? (Sandra t.ex!)


Klicka på bilden för att komma till sidan! :)

Morsning korsning

Gooooooodmorgon! Vaknade för ungefär en timme sedan och börjar tröttna starkt på att ligga kvar i min säng. Kroppen vägrar dock resa på sig, men huvudet och framför allt öronen vill hämta hörlurarna som dess värre ligger i min systers rum. Tokigt! Idag är det back till att lämna huset snygg! Mjukisar och osminkad i 5 dagar passar inte mig har jag definitivt lärt mig vid det här laget. Dagens planer blir väl inget annat än långsamt fixa sig och glida mellan datorn och spegeln med mascaran i högsta hugg. Nu ska jag tvinga upp min kropp från min härliga säng och starta musiken! Jag vet precis vilken låt! Vi hörs senare vill jag lova.

The black eyed peas - Meet me halfway

Fashiooooon

Ge mig nytt i garderoben så att jag kan vara snygg. Herreguuuud att allt ska vara så svårt. Imorgon blir det hem till Micke minsann. Hoppas han gör god mat för det uppskattas verkligen av mina smaklökar. Haha! Nu blir det slagg för hela slanten! Godnatt. ♥

Klantarsel..

Jag klantade till mig och skulle försöka göra profilbilden större och var säker på att det skulle funka. Men icke! Till min besvikelse över att jag verkligen trodde att jag skulle få som jag ville så blev det tvära motsatsen. Min profilbild ändrades helt plötsligt till en länk, vilket självfallet inte var meningen. Menmen! Nu sitter jag här i min säng med en förstörd kodmall som jag inte vill återställa, och suckar. Ni får väl ta och glo på mig på alla andra bilder jag lägger upp i bloggen, även om det ine är så många. Jag har iallafall gjort något nyttigt idag, eller nyttigt för mitt psyke, inte för min kropp. Jag och min mor åkte och solade. Fy sjutton vilken avkoppling. Fick mig en aning färg här och där. Nu vankas kakätande och vattendrickande på superhög nivå! Vi hörs senare. P&K. ♥

Kommentera mera

Jag har hyffsat med läsare men väldigt få kommenterar. Am I that scary? Nej jag är en trevlig liten tjej faktiskt. Aja nu ska jag fortsätta lyssna på Johnossi. Mums.
-
Klicka på bilden för att lyssna på deras nya låt.

Hjälp!

Vad jag än gör så blir jag tom i huvudet av alla dessa koder och skit. Någon som är duktig, villig och kan får jättegärna hjälpa mig. Just nu ser min blogg exakt ut som min systers, vilket jag inte vill. Men hjälp nu! Och varför syns inte min profilbild?

Måste ta tag i designen

Måste ta tag i designen av min blogg nu! Herregud vad den ser ut. Idag har jag iallafall vart hemma hos min pojkvän ett tag, sen åkte jag till farmor och städade. Vid fem hämtade mamma mig för att åka hem och proppa i oss en varsin fet pizza! Vi bestämde oss för att dra och sola efter maten. Sagt och gjort, nu har jag lite färg och det känns bra!

Sjuk fortfarande

Det är sämst att vara sjuk. Fysjutton. Vill till skolan och göra klart allt som ska vara färdigt. Helvetes skit. :(

Sorry för 0 uppdatering igår

Min kamera dog som vanligt innan kvällen ens börjat så bilder fick någon annan stå för. Vet att de har bilder och ska be dom skicka. Meeeen idag är jag hemma! Hade så fruktansvärt ont i magen imorse och inget gick som jag ville. Men när jag är hemma ska jag väl göra lite nytta och städa rummet, diska osv. Puss.

Om någon vill så får någon verkligen fixa en schysst bloggdesign åt mig. Annars är det pisstråkigt att blogga.

Drar på tjejmiddag

Drar på tjejmiddag nu med mina pinglor! Uppdaterar imorgon med bilder och allt. Kyss och ha det bäst mina läsare! <3

Heartshaped glasses

Idag fick jag nya solglasögon av mami! Asfina. Hahaha. Pimpade min kavaj lite också men vet inte om jag ska ha kvar det eller ej. Ligger iallafall hos Micke och väntar på att han och Svull ska komma tillbaka från Ica med choklad och juice till mig. Imorgon är det tjejmiddag och jag taggar. Puss!
NU KOM DOM!
-

Listis

Vilken svordom använder du mest?
Fitt-något. Jävla. Idiot.
Äger du en iPod?
Nej.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06.00.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Nej, det verkar bara dumt.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

Det beror helt på.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Oj, det var nog otecknade Bratz.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Vet inte, lagra upp med kläder och skor. Hår och smink skulle jag också köpa. Presenter till mina vänner och min pojkvän. En resa också kanske?
Har någon någonsin kallat dig lat?
Alltid.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Jag har ingen CD-spelare.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Oboy.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja, typ.
När var senast någon stötte på dig?
Inte vet jag.
Vad åt du till middag?
Korvstroganoff.
Använder du huvtröjor?
Inte så ofta. Resonerar som en get och tänker "är hellre snygg än varm."
Kan du vissla?
Nej, faktiskt inte. Ibland får jag till det, men inte ofta.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej, men kanske skulle. En mot djurplågeri och våldtäkter.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?

Berg- och dalbana typ?
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Tror jag verkligen.
Vilket riktnummer befinner du dig i?
Öhm, vet faktiskt inte. 0171? :'D
Tittade du på tecknat när du var liten?
Vilket barn gjorde inte?
Är du blyg inför det motsatta könet?
Det är jag inte.
Vilken film kan du alla replikerna till?
Typ Hitta Nemo.
Äger du några band T-shirts?
Guns n' Roses, Mötley. Ja, såna. Men använder de inte längre. Vet nog inte ens vart dem är.
När flög du senast?
Vet inte. Orkar inte tänka ut när det var.
Läser du för skojs skull?
Jag läser inte så ofta. Men när jag väl läser så läser jag ju knappast för att jävlas med folk.
Pratar du några andra språk?
Räknas engelska? 
Har du gråtit offentligt?
Ja.
Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop, ge mig stationär.
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Planer.
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej. Inte alltid.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Sugen på någon piercing, smiley eller labret. Och tungan. Sen vill jag ha massor med tatueringar!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Kanske? Jag dejtar inte.
Kan du kasta macka?
Nej. Förstår fortfarande inte varför det heter "kasta macka" när det är stenar man kastar. De ser inte ens ut som mackor.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.
Vad har du med dig in på bion?
Lezk och popcorn.
Vem var din favoritlärare?
Var? Jag har lärare fortfarande och det beror helt på vilket humör jag är på, och de är på. Men i Gröna Dalen var det Reine.
Har du någonsin dejtat någon av en annan ras?
Ras? Ett djur då? Var på dejt med kissen igår. Vi mös i soffan.
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Fett sexigt. Självklart!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Inte gått gymnasium. 
Gillar du att flyga flygplan?
Inget jag ser fram emot när jag ska resa. Maten brukar vara jävligt god dock.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor och charm.
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Kanske?
När sov du senast på golvet?
Vet fan inte.
Vilken är din favoritdrink?
Oboy.
Gillar du din boendesituation?
Funkar.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Beror på. Men runt 10?
Äter du frukost dagligen?
Nej.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej, ibland bara.
Hamnade du ofta i trubbel för att ha pratat under lektionerna?
Hamnar fortfarande i trubbel för det.
Vilken är din favoritfrukt?
Vattenmelon och jordgubbar.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Verkligen inte.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?

15
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Försöker skriva så som man ska.
Tror du på liv på andra planeter?
Ja.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Sebastian
Tror du att Gud är man eller kvinna?
Vem bryr sig? Jag tror inte på Gud.
Vad var det senaste du åt?
En klubba.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Beror helt på hur personerna är.
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ingen aning. De borde gjort ett annat val dock.
Gillar du senap?
Ibland.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Kul liv.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Kanske? Naken typ.
Sover du på sida, mage eller rygg?
Oftast sidan.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Bratz. Allihopa.
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej.
Tycker du om att krama folk?
Micke, ja. Kompisar, ja. Mammor och pappor, nej. Vet inte varför. 
Skulle du säga att du är trendig?
Trendy discoteccccccc? Jag vet inte. Lite kanske.
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
Jag vet inte.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Öh typ. Ingen?
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Jag har sett en Star Wars film. Den sög och den enda coola är han.. Yoda!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja.
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Syskonkärlek.
Tycker du att du är attraktiv?
Jag har mina dagar.
Vad är du allergisk mot?
Inget tror jag. Men svider på tungan av Kiwi.
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Keep on fucking in the free world. Sex är sex och blir inte bättre för att man älskar personen. Okej att det blir bättre om man känner bra för personen och är kär. Eller jag vet inte. Sex äger.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej, ibland bara.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Harry.

Världen är full av idioter..

..och på lördag blir jag svarthårig igen.

Vlog - Snyggggg! :'D


Pimpling

Haha. Fy vilken tråkig dag. För det första kom vi försent fast vi bor närmst. Och sen satt vi bara där och frös på en bänk. Någon jävla idiot kom upp med en levande fisk och tröck en pinne genom gälarna på den, sen eldade han den i brasan och stod och asgaravde. Jag och Becca fick världens utbrott och började skrika. Man gör fan inte så där. Även om det bara är en fisk. Jävla idioter det finns. Utplåna djurplågeri, plz.
-
Nu sitter jag här hemma och har badat, slängt brandrökiga kläder i tvätten, fixat mig och väntar på Amanda. Vi ska ner till Centrum och fixa lite saker. Bland annat lämna tillbaka Robins keps som jag har haft i åratal!
-
Den röda saken man ser, alltså Robins keps. Hahah.
Och angående mina naglar. Jag var inte färdig med att fila och orkade inte fortsätta helt enkelt.

Sämst update

Idag efter skolan var jag hemma hos farmor, sen dirket upp på konfirmations-träff, sen direkt ner till Ica och köpa fika, sen till Micke, sen hem. Nu är jag hemma! Imorgon ska vi ha utedag med skolan där man fick välja bland olika aktiviteter. Jag och mina vänner valde pimpelfiske eftersom att vi bor 3 minuter från stranden där vi ska vara! Perfekt tycker jag. Skönt att kunna sova länge och slippa allt med smink och vad det nu kan vara. Nu ska jag gå och lägga mig och samla krafter tills imorgon! Puss och kram. Uppdaterar med bilder imorgon ifall någon av oss inte glömmer kamera. <3
-
Det där är jag imorgon minsann!

Skolaaaa!

Så trött! Somnade vid två igår. Jag och Micke låg och kollade på en Bratz-film. Hahaha! Voddler. <3
Vaknade jättesent imorse och fick stressa. Hann inte ens äta toasten som Micke skulle göra till mig. :( Sämst.
Nu ska jag snart dra och käka! Man kan ju hoppas på att det är något gott! Puss.
-

Jossans hand och min tunga. :D

RSS 2.0