FARVÄL

Nu måste jag säga farväl till denna, egentligen underbara blogg. Fina minnen ellerhur? Men som tur är så finns ju ändå bloggen kvar.. Jag får ta och läsa igenom den tusen gånger så att jag kan den utantill. Hejdå bloggen. Jag älskar dig. ♥

Klicka på bilden för att komma till min nya blogg!

NY BLOGG

Jag tror att min nuvarande blogg har sett sina dagar, jag behöver uppdatera mig. I storlek, form, och framförallt namn på bloggen. Så om ni har några tips, så lämna en kommentar! Trivs man inte med namnet och designen så blir det dålig uppdatering, så uppdateringen kommer bli mycket bättre i min snart nya blogg om ni lämnar tips på namn! ♥

VÄDRET

Vädret har vänt mina kära! Kolla uuuuuuuuuuut!! ♥ I såna här ögonblick blir man verkligen lycklig.

NEWS




+ värmeskydd och en present till beb.

SHOPPING

Nyligen hemkommen från lite minishopping med syster. Vi drog till Jakobsberg C men det jag är mest nöjd över fann jag här, i lilla Bålsta. Snart ska ni få se vad jag köpt men nu ska jag käka något! ♥

Later!

OUTFIT

Jag vet, superduper tråkig och superduper fula bilder. Men mamma fyllde år och det var bara mormor och dem som kom hit så då behöver man ju inte vara allt för snygg. 


LANMEI

Jag vill ha såna här ögonskuggor. Finns i alla färger och mycket lättare att ta med sig så att man kan bättra på sminket än en stor palett. 

Bild lånad av Stephanie!


BILD LÅNAD AV PULSERA.BLOGG.SE!!!

JAG BLIR SÅ TRÖTT

Jag blir så trött! Varför ska det vara så jävla jobbigt att ändra designen på sin jävla bajsblogg. Jag behöver hjälp!! JAG BETALAR FÖR EN BLOGGDESIGN MED DROPMENY OCH LIKNANDE. Men då ska jag få bestämma själv TYP hur den ska se ut. HIHI!

GRATTIS MAMMSEN!

Va' äre för en da', va' äre för en da', de' är ingen vanlig da' för det är mammas födelseda', HURRAHURRAHURRA!!!


ÖNSKEOUTFIT #4


Byxor Lindex/Topp, jacka, väska, örhängen Topshop/Skor Have2have/

I detta väder skulle jag inte säga nej till att klä mig i detta, och under jackan ha en grå hoodtröja och vira in skallen i en svart stor halsduk. Det märks att hösten är på G, och jag längtar, men ändå inte.

PANNKAKSKALAS





BOOTS

I min sökning efter ett par snygga låga boots att ha till blommiga sommarklänningar är detta det snyggaste jag hittat efter mycket sökande. Förutom Kenza's som hon köpte på New look i Paris. Men dit kan jag ju inte åka för ett par skor.. Skulle dock vilja ha lite kedjor runt osv. Men! Det återstår bara två problem. 1. Det är knappt sommar längre.. 2. Jag kan inte bestämma mig för färg. Jag tycker att de bruna är snyggare och ser mer slitna ut. Men svart kan man ha till exakt allt. I-landsproblem..


699:- på Dinsko.

HÅR

Idag ska jag shoppa för mitt lilla hår. Funderar på att köpa en locktång. Meeeeeen, vi får se. Ska köpa inpackning, öljästtabletter, en borste och nytt värmeskydd. Mitt hår ser ut som ett huvud med stålull just nu..

GODMORGON

Hejhej! Idag vaknade jag vid elva av en utvilad och pigg pojkvän. Inte speciellt roligt eftersom jag själv knappt har sovit något. Nu sitter jag i soffan med täcket och bebo ligger i den andra och pillar med sin iPhone. Tönt!!! Måste ta något att äta!

Ikväll ska jag förhoppningsvis hem på mys hos Bec. Hörs sen. ♥



SÖMNLÖS

Hejhej! Väldigt seg uppdatering men nu tänkte jag passa på.

Låg och kollade en film med bebo på tv. Men han slocknade och jag fortsatte kolla. Sen väckte jag honom för jag hade så otroligt svårt att sova och vågade inte hämta vatten själv så han fick sitta på sängkanten och vakta. Hahah! Nu har han precis somnat om efter en timme ungefär. Jag är fortfarande lika pigg, tråkigt nog.

Idag har jag varit hemma hos missJuhan och gjort pannkisar och kollat på Hot tub time machine. Väldigt rolig film, haha! Bilder kommer upp imorgon eftersom att bebo inte kan vakta mig om jag går upp och hämtar kameran. Nu får ni trailern till filmen, så här tomt kan det inte vara! En draaaaaaaastisk förändring kommer nog att ske snart om jag får tummen ur röven. Vill göra om designen massor!!


RSS 2.0