SOLDIER OF FORTUNE

Ska snart åka till bebo för att sedan åka och handla med honom sen vidare till hans syster och grilla osv. Mys? Jaaadu! Mitt hjärta Amanda åkte till Thailand idag. Hoppas att hon kommer hem och mår bra. Kommer att sakna henne. Nu ska jag kolla bussar. Ha en underbar valborg! Wikman är pruttfull.. Puss! ♥



KLÄDKOD

Det är frågan! Har noll aning om vad jag ska ha på mig idag. Min syster har tagit min kavaj och är i Stockholm. SMIDIGT MY! Sa faktiskt åt henne att jag skulle ha den, något hon tydligen inte förstod. Får rota fram något annat, helvete. Skulle haft mina vita jeans också, men vita jeans, och vita skor. Neeej jag tror inte det haha! Får väl bli blåjeans eller svarta. Kul info va? :D 

Nu: Dusch!

STÄDTANT

Jag är hemma hos farmor och har städat lite. Bra med extraknäck varje vecka och trevligt med sällskap! Sitter med en klump i halsen och läser lite på Djurrättsalliansen som Kim pratade om igår. Det är ju hemskt. Skriver mer när jag kommer hem. Valborg idag så jag antar att alla ska supa och ingen sitter vid datorn. Haha. PUSS.



Sötisapor.

4 BILDER


Fina hyllor. Lägg märke till snoppljuset. My precious. <3


Lampan med blommor, blad och små fåglar. Så vacker. Haha, inredning i mitt hjärta.


Love, love, love. Mitt rum är love nu!!! Ni kanske förstått att mitt rum har lite av ett grönt tema. Grönt är skönt!


Nya, fina, vita skor också. Dessa ska inte bli smutsiga och fula. Ska behandla de som om de vore mina barn!

MYSFAKTOR

Rummet är alldeles klart för stunden. Man vill ju alltid köpa in lite nya saker osv till det. Men jag är nöjd och mysfaktorn är på topp! Det kändes bra att det sista jag gjorde var att pryda den understa svarta hyllan med det gula lilla snoppljuset jag fick av bebo när han kom hem från Spanien. Det kändes faktiskt sjukt bra. Mina nya skor fick också pryda den nya hyllan, och jag är KÄR i mina lampor. Underbara. Ni får massvis med bilder imorgon. Håll ut! Nu ska jag sova. Peace! ♥

GARDEROB

Fick ju en ny garderob igår också. Tänkte visa bild. Är grymt nöjd för jag får så mycket mera plats osv. Nu fattas bara att hyllorna ska upp, och ett draperi till "garderoben". 



SKORNA HAR ANLÄNDIT

My precious. De var jättefina. Becca's var också helt fantastiska, blev sugen på de med! Förskräckligt höga är dem och jag skulle tippa på att jag blev typ 176cm + 16cm som klacken ligger på. Herrejistanes! Blir att använda dessa i långt sällskap. Hahaha. NU SKA NI FÅ SE!




KOLLA VILKEN SÖT

Kolla vilken söt kille jag har. Han ser så liiiiten och go ut. SÖTSÖTSÖT!

STOLMEN

Vi fixar och donar i mitt rum och vi har köpt en ny garderob! Stolmen på IKEA. Den verkar vara jobbig att montera. Nu ska jag sova och imorgon blir det ännu mera fix. Kommer väl drömma om äckel-tanten vi var hos idag på praktiken. Fasen vad äcklig hon var. Hon bara stod och blängde när vi skulle byta en toalett där. Sen hade hon skitit i toan också utan att spola. Hennes tånaglar var hur långa och äckliga som helst och det var klibbigt och hår överallt. Nej, nu kräks jag nästan. Godnatt mina kära!

FLICKORNA PÅ TV 2


PRAKTIKANTEN BLAND SLITZ

Skrev ut en fin bild på mig med fyra-fem dubbelhakor och pyntade med här på kontoret. Glada männen blev! Kan säga att jag verkligen passade in bland alla Slitz-utklipp de har som pryder väggarna tillsammans med mig, praktikanten. Hahah! Nu ska jag ut och plocka mera skräp. PUSS!!


Något i den här stilen.. Det gäller att bjuda på sig själv!!!!

Tänkte också på att min blogg är lite jättetråkig, ska börja med massa fulbilder och roliga historier. :D

Är det värt btw att gå på Rest in Sleaze? Saknar Erika suuuupermycket och hon lär ju vara där i partnerskap av Martin. Blir till att grubbla på. Nej, skräpplock nu!

TVÅ SNYGGINGAR..

.. som förhoppningsvis ska ut och promenera idag igen. Iallafall jag. :D Om min bebo Micke inte vill så blir jag ensam. Tråkigt.
Kärlek på hög nivå.

ARG

Sitter på min praoplats som råkar vara min låtsasfars jobb. Gled in på Gröna Lund's hemsida för att spana in sommarens artister. Till min förtvivlan kommer inte Håkan Hellström i år! FY! Skit också. Hoppas verkligen att det blir ändring på den där listan, annars ska jag maila och klaga!

PROMENIXIS

Jag gick hemifrån vid halv nio och tänkte att jag skulle ut och springa. Sagt och gjort. Sprang lite, gick lite, sprang lite osv. För er som vet hur Bålsta ser ut så var min runda lång! Från Kalmarsand - centrum - Åbergs - bebos place - Centrum - Kalmarsand. Steg innanför dörren för knappt fem minuter sen. Gick sista biten med Bystedt, bebo och Jimmy. Nu blir det dusch och sedan slagg för hela slanten, ska upp kvart i sex imorgon för att lämna hemmet kvart över. FY! Godnatt. ♥

FRESH PINK

Köpte ett fint nagellack idag. Från Depend, vet inte vilket nummer men kan ta reda på det senare om ni vill. Nagelbanden är också mycket fula. Men dödar de med Helosan och försöker få de fina. Hoppas!

SIDECUT

Bilder på min sidecut har efterfrågats och jag kan slänga upp två bilder. PUSS!


Putiput med läppen. Gör det faktiskt omedvetet. :(

OUTFIT

Jag vill ju också vara som alla andra och lägga upp bilder på mina kläder. Har man långt tid innan morgonbussen går, då får man faktiskt! 

Hade det rätt trevligt igår hemma hos Fredrik i hans nya lägenhet. Garderoben var helt ENORM! För att vara en lägenhetsgarderob då. Vill ha! Köper btw min garderob på tisdag! Längtar så hårt så att alla kläder slipper ligga huller om buller och försvinna lite hipp som happ. 


Haha, ansiktsuttryck blir aldrig bra på helkroppsbilder, inte på mig iallafall!

SHOES


SMINK


Ja, ni behöver inte säga något om min dåliga hy och missen med ögonbryna. Bättre pigment än vad jag kom ihåg att det skulle vara.

PALETTE

Eftersom att jag aldrig använder min palett med 88 ögonskuggor så känns det som att jag bör göra en annorlunda och rolig sminkning för att försäkra mig om att den fortfarande lever. Jag skulle nog aldrig gå ut i gröna/röda/blåa och starka färger på min ögonskugga. Men att sminka och visa kan man ju ändå göra! 

Har gjort dessa sminkningar och fotat dem. Bara för att jag har en fantasifull palett betyder det inte att jag är fantasifull. Så jag lät mig själv inspireras av Linda (Lindas sminkblogg). Min kamerasladd är på rymmen och jag lovar att visa bilder så fort jag har hittat den!

BEAUTY

Jag kan fortfarande inte släppa blicken om den underbara blusen jag skrev om för någon månad sedan. Men frågan är om den är värd 600 pix. Den är hur fin som helst, men jag undrar om jag skulle tröttna fort på den osv. Vad tycker ni?! Åh, fin är den allt!
Skolan har varit slitsam med avslutades men en skön lektion självklart hållen av Jon. Han måste vara min nya favorit teacher. Är hur trött som helst och funderar på slagg som faskien!
Denna blus ni vet?


PISSED

Vaknade upp och riktade blicken mot fönstret och då kan jag knappt fatta mina ögon. Det är världens snöstorm! Hur mycket vill man gå upp ur sängen då? Inte ett skit. Tur man har en iPod och lite smink för att fixa humöret. Surt bara att mitt underbara Juiced Berry by elf är borta! Kafe nu! Ciao.
Ni har efterfrågat mer bilder på sidecuten och den kommer så småningom! 



L O V E

Samma dag som 7 månader hittar jag den finaste ring jag sett! Hade vart en aning underbarare i silver, men jag klagar verkligen inte! Fet knuckles-ring med texten LOVE på. Hur awesome? Det får ni se nu!



Den ska jag och probably
Sandra beställa om cirkus en månad! 92 pix. Frågan är Small eller Medium?
Någon som beställt denna och vet hur den är i storleken?

HALV ÅTTA HOS MIG

Sitter bänkad i soffan och smälter maten jag åt för ett tag sen. Hamburgare och pommes på IP, gott! Väntar på Halv åtta hos mig och kollar på nyheterna. Fråga mig inte varför! Sandra hade köpt väldigt fina skor som jag fick se idag. Mina rosa + svarta fast i turkost. Bör ju köpa såna så jag har en liten samling! Har praktik nästa vecka och längtar inte om det ska vara sånt här pissväder då. Det är den 21 april 2010, och det snöade idag. Bebo och jag har 7 hela månader med varandra idag. Var hemma hos honom idag och vi laddade ner Sims som inte funkade och skrattade.
Livet leker, skolan + vädret suger. TRÖTT!



EW

Jag bor för tusan i Bålsa! Fy vad äckliiiiiiiiiigt!!

HOLA

Jag har varit på en spelmässa eller något liknande på KTH idag med Mikael, Kim och Jonas. Trevligt faktiskt, även om jag inte förstod så mycket och var nästan ensam tjej i en sal full av massa nördar. :D
De bjöd på snacks och läsk så jag var glad. Sen blev det Donken och nu är jag nyss hemkommen. Ska fortsätta kolla DH nu. Sorry för dålig update!

HAMBURGER ASS


Frågan är om jag verkligen kan ha XS utan att min röv kommer att tryckas ihop..

BAGIPOD


Bilden på iPoden gör sig inte rättvisa då färgen är mycket starkare irl. Ni kanske vet hur den grön iPoden ser ut?
Vet att jag lägger den i kategorin "Shopping" men jag fick ju faktiskt iPoden så ni vet! Haha.

HEYA

Jag har lovat bild på min iPod osv. Köpte en så apsnygg väska idag från Friis & company. Den är ursnygg och gick på 699 pix vad fan! Skulle aldrig, aldrig betala en väska för 700 jäkla kronor men nu fick den bli min och jag känner mig exklusiv när jag går med den. HAHA! Den är helt fantastiskt. Det är konstigt hur dyra saker man verkligen vill ha kan få en att känna sig så jävla bra! Köpte Elin's näst intill oanvända löshår idag och färgade. Gick på 500, ganska så värt. Nu ska jag bara vänta på att Sandra ska få sy in och klippa till sen är jag fetnöjd. Livet leker lite. Trots att det känns jobbigt att gjort av med 1200 pix idag, på två grejor. Men jag är lycklig!

Bilder får ni se senare när jag orkar. Hihi..

PICS OCH EN FUL SIDECUT


iPOD OCH KONFIRMATION

Idag, domedagen! Jag har finally haft den otroligt fina kåpan på mig, sagt ja till att leva i den kristna tron och tagit nattvarden. Jag är happy för jag fick en GRÖN IPOD, och pengar. 1000:- måste gå till inredning i rummet dock säger mamma. Men det är helt okej. Ni ska få bilder senare för nu ska jag lägga in musik.

PS. I'm a very, very, very happy girl now! DS.

DEEPLY DISTURBED

Sitter hemma hos badbabyn och lyssnar på Infuckted(HAHA) Mushroom med morgonkaffe. Uppdaterar när jag kommer hem. KISS. ♥

SKINANDE SOL

Nu är det skinande sol ute och jag är hemkommen från skolan. Har städat upp lite här också. Vi får hoppas på att det fortsätter med sol tills jag ska iväg. Tänkte inviga våren med klackar för en gångs skull. När man ska på konsert måste man ju få vara fin? Hahah. Nu ska jag fortsätta med att måla naglarna. Vi hörs senare ikväll! Kommer hem sent. ♥

PEPP

Känner mig ganska sådär peppad inför helgen. Imorgon blir det en liten konsert i BCJF, den ska jag nog gå på med Kimsi. Lördag är det konfirmationsredovisning, inte det roligaste men man slipper ju sitta hemma och undra hur lördagskvällen ska ta fart. Sen har vi den efterlängtade söndagen som bjuder på kalas. Konfirmationen äger rum (lät kyrkligt så varför inte skriva "äger rum") och det bjuds på massor med härligt fika efteråt. Typ smörgåstårta och blåbärspaj? Är man i heaven eller i heaven? 

Har färgat Kimsis hår svart idag. :(
Tycker inte om att han färgade håret, han passar mer i annat hår. Menmen, vill han så vill han!
Ska nog sova nu för jag ska upp, nej inte upp tidigare än vanligt. Men det kan ju vara skönt att sova ut. Oj, kollade på klockan och den var visst bara kvart i tio. Vi får se hur det blir med slagget! Pussss! 

Vill shoppa, oh my god vad fina saker det finns. Nej nu ska jag sluta. JUSTE! En sak till. Får presenter när jag konfirmerar mig och köpte Vibra-Lash mascaran idag.

INNAN JAG LÄGGER MIG..

..måste jag visa detta! Jag gled runt på nätet och kollade olika bloggar och hamnade på en blogg och skulle läsa lite kommentarer (i brist på roligare). Sidan laggade och min blick fastnade på en reklamgreja om piercingar som hade en tutte på bilden. Bilden rullade vidare och fram kom en bild där en tjej satt på huk med särade ben och texten "Vi fyller dina hål". Blev lite fundersam, printade. Kolla själva: 



TA EJ SLUT SNÄLLA!

Dessa får inte ta slut p.g.a massa små mini-Kissies vill ha dem! Jag ska ha en. Damnit!



KVÄLLSPROMMIS

Har varit ute på en liten kvällspromenix med Amanda. Det var jätteskönt ska ni veta. Blev lite skraj när några små minicrossar kom. HAHA! Såg nyss den Ica-reklamen. Ulf. <3 

Känner mig inte så inspirerad att skriva om något. Kanske bör börja med dagens outfit. Kan köra skrivform på det idag. Hade svarta stuprör från Weekday, svart linne, och min transparenta svarta skjorta från H&M. Och fick inviga våren med mina ballerinas. Några få ringar på det också. Imorgon blir det nog bara jeans och någon oversize-tröja. Vi hoppas på sol! Nu börjar Leila bakar igen. Hörs imorgon! ♥


Jag & Amanda förra våren. Fina!

SOL!

Parken, sommarskor och solsken! Hallelujah för detta underbara väder! Ingen tid för datorn nu inte. Kafe och solning på balkongen. Vilket ni också borde göra! Puss. :D

STRESSIGT

Idag har jag haft det rätt stressigt. Med utvecklingssamtal som gick bra, konfirmationsmöte, pröva kåpor! Hahah, väldigt vackert. På söndag gäller det ju. Nu har jag precis lagat käk och det blev hamburgare och pommes, endast för att kunna smaska i mig den feta bea-såsen. Uppdaterar mer ikväll! Kissss.

VI SKA SY OCH VI SKA..

Jag är så sugen på att sy en klänning. En med mycket öppen rygg kanske. Ska nog göras! Om jag klarar men förhoppningsvis! Kul om man skulle kunna bära upp en som denna: 



PURE MAD

Idag har jag vart arg med stort A. Kul att man inte får tillbaka den beslagtagna mobilen av läraren när man ska gå hem.. Kul att "vänner" snor andra vänners ragg.. Kul att jag inte kan komma upp imorgon pga att min telefon förmodligen ligger i ett personalrum någonstans. Skit! Får lärare ens göra så? Bra saker är att mormor bjöd på mat och att jag har utvecklingssamtal imorgon så att jag kan skälla lite tillsammans med min inte så glada mamma. Äntligen är hon på min sida! 

När jag kom hem städade jag rummet, drack kafe och kollade på High school musical. Hihi. <3 
Nu ska jag småäta, som jag gör hela tiden, O-BRA! Vi hörs senare alt imorgon. Puss!

NAGLAR

Imorse blev jag sugen på att trixa med naglarna och letade fram två galna nagellack. Belle's choice från H&M, samt det illrosa från Depend. Nu har jag dränkt pads i remover och gnuggat bort allt. Jag är tråkig och kan aldrig ha galet nagelpynt, tråkigt nog! Tänkte på vad jag skulle ha på mig för att det skulle funka (noga som jag är). Men kom inte på något. Jaja, får väl ändra på det!

Om jag gör flera nagelpynt och lägger upp här så lägger jag det i kategorin Make-up, så ni vet!


PEACE&LOVE PLZ

Tackar inte nej till en gratis biljett, nej!

BEAUTY


WHEREVER YOU AAAA-ARE!

Är det bara jag som absolut avskyr Calling Out med Lazee? Fy, den suger! Och en annan sak.. Lite konstigt att se Johan Palm i Crashdiet's nya musikvideo. Hahaha! Vaknade iallafall nyss, ska käka något. Men IDAG ÄR DET FINT VÄDER UTE IDAG! Åh, min lycka svämmar över. Måste lugna mig lite. Jag tror att det absolut blir bättre uppdatering idag. Nej, lite frukost nu. Tja! <3

LOVET SNART SLUT

Om bara idag och imorgon är det tillbaka till de nedklottrade skolborden. Och jag kan säga er att jag längtar inte! Men vi hälsar sommarlovet välkommen om några, ganska många veckor. Äsch, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Lite sol får vi ju se i veckan iallafall, men verkligen inte mycket! SKA DET INTE VARA VÅR NU?!


Bild; klart.se

OPS..!

Ops.. Blev lite tokigt här va! Åkte aldrig hem efter jag fikade med släkten. Linnea och jag satt kvar lääänge och senare träffade vi Morgan och Johan Bergendorfhz. Haha, nu ska jag duscha för senare blir det barnkalas! Puss.

FIKA

Gårdagen spenderades med bebo och Kim. De hämtade mig här vid halv elva. Vi gick hem till bebo, småpratade, åt chips och drack läsk. Sen var det sovdags då slog vi på Forrest Gump. Mysig film! 

Nu ska jag åka och fika med hela tjocka släkten! Puss. ♥



CHIC BLACK

Svart hår är definitivt det finaste som finns... när det är nyfärgat! Nu kan alla andra slänga sig i väggen för min hårfärg är så fin. Blir så glad. Skulle kunna färga håret hela tiden för att få ha det så här. Och sen älskar jag den där efterbehandligen. Mums! Det bästa för håret, någonsin. Ska nog iallafall gå hem till bebo och sova ikväll. Inte mera att säga. Nu ska jag dammsuga!



Charmören själv..

KOMMENTERA MERA

Gör det snälla! Blir annars inte så mycket upd nu eftersom att vi har påsklov och då vill man göra annat! Bloggen är inte livet, verkligen inte. Knappt en del av det. Bara pytte! Blev i vilket fall aldrig film hos Robin igår. Jag och Kim åkte hem till honom och slaggade rätt hårt. Nu sitter jag med färg i huvudet och undrar vilka kvällens planer blir förutom att städa rummet. Puss.

TRÅKIG BLOGG

Sitter och väntar på att massa folk ska komma så vi kan knata över till Robin tror jag de sa. Film tydligen, tråkigt. Men har inte något bättre för mig at the moment. Lök i köket. Hahah mitt hår är katastrof! 




OMG SHOEZ


Vilken färg? Finns även i svart lack och rosa. Men äger inga bruna klackar så det är väl ganska givet? Vill ha!!!
299 från Nelly.

ROOT BEER & CREAM SODA

Vi alla Bålsta-bor vet att det funnits Coke Cherry, Vanilla och Moutain Dew ett tag på Ica nu.. Men jag snubblade in där igår och lyckades snabbt kasta blicken på två främmande drycker. Frågade en vakt som jobbar där vad det var för läskig läsk som stod där i stora kartonger. Han svarade att den ena smakade ganska blaskigt. Jag roffade åt mig en Cream Soda och en Coke vanilla och gick därifrån. Senare på kvällen slog det mig att jag inte kan dricka en läskig läsk endast, och köpte den andra också. Root Beer, den var inte lika smaskig som Cream Soda. Cream Sodan hade liksom en krämig smak, lite som den där vakten förklarade. Men jag gillade den. Sen till min förvåning så trodde jag aldrig att en läsk kunde smaka som tuggummi. Ja, Root Beer'en smakade nämligen Jenka!

De var ganska fantastiska ändå! Någon av er som provat Cream Soda eller Root Beer? Vad tyckte ni om den/dem? 

SOLSOLSOL

Ja, som ni ser är det inte soligt ute. Men jag ska dra och sola en snabbis innan bebo kommer hem. Vi hörs om en stund. Och jag ursäktar att jag inte har några bilder att lägga upp men har ju inga roliga på bebos dator! Får slänga upp massor när jag kommer hem. Puss!

UPPE MED TUPPEN

Idag steg jag upp vid halv åtta och gjorde kafe till bebo som jag lovat. Snäll jag är, nästan för snäll. Drack kafe och åt müsli innan han skulle dra iväg och jobba. Mysigt. Tror att det blir slagg för fulla muggar nu. Är trött.. Vi hörs senare! ♥

LOOK CUTE IN SLEEP MODE




http://www.davidandgoliathtees.com/

MIDNIGHT SPECIAL

Hola! Sämst update, jag vet! I förrgår åkte jag nämligen hem till min morbror. Vi var ute hela natten, nästan. Hahah det var kallt och jävligt. Blev hämtad av pappa eftermiddagen därpå. Kom hem till mamma, gjorde en videoblogg som försvann. Sen åkte jag till bebo och vi hade det mysigt med blomkål och dipp, godis och Tsatsiki-filmerna! Imorse åkte han till jobbet och jag blev lämnad med hans mor och syster. 

Vi får se vad som händer ikväll. Men jag ska försöka återskapa den där videobloggen och sånt. Nu blir det dusch! Hejdå. ♥


PROMENIX

Har nyss kommit in från en promenad med småsyrrorna och storasyster. Mysigt! Vi hittade tussilagos!! Längtar efter käket som blir hemmagjorda hamburgare. På grillen t.o.m. Efter det ska jag umgås med Kim och så. Nej nu blir det kaffe.

PÅSKAFTON

Nu ska jag slänga in lite bilder från påskfirandet hos mormor. Jag agerade fotograf och åt mig riktigt mätt på tårta. Trevlig dag! Ska umgås lite med min syster idag så vi hörs senare/ikväll. P och K. ♥











TJOSAN I TROSAN

Godmorgon! Idag är det dags för påskmat, påskägg och påsktårta (vanlig tårta men äts på påsken, haha!) Ska hem till mormor klockan två och få påskägg och tårta. Sen vid fem eller något ska jag hem till Mickes morfar och få påskmat! De räddade min påsk. Puss på dem. 

Nu blir det hoppa in i duschen så hörs vi senare!

THUGLIFEANDTHESHIZZLENIZZLES

Tänkte promota Calle's och hans kompis fina grupp. Världens roligaste ju! Här kommer deras musikvideo och myspace!




4 FINALISTER

Nu har jag röstat fram 4 stycken finalister i "Vilken färg på iPoden ska Ida ha - tävlingen". Här är dem! Gillar färgkombon mellan den rosa och den blåa skarpt! Blir nog den rosa, eller nej. Jag vet inte!



DN'T LT THM S NT BTFL

Har fastnat totalt för den låten. Superduper bra ju! Snart ska jag kila iväg och sola läääänge. Vi hörs senare! ♥


Klicka på bilden för att lyssna på låten.

BEAUTYSLEEP

Är hos Mikael. Somnar nog snart. Huvudvärken jag haft hela dagen har tagit kol på mig. Kom nyss ut ur mysduschen. Ren och fräsch. Lyssnar lite Eminem, haha söt! Krångligt inlägg men så är det när man är borta i huvudet. Ska försöka hålla mig lite vaken nu. Imorgon blir det lååång solning, och kanske träffa Kimeey. Godnatt. ♥


Norrland och Kimsi

WHEN I'M CLEANING WINDOWS



BUNNY TONE & GOOD STUFF



+ Jag konfirmeras snart vilket betyder presenter och smörgåstårta
+ Det är påsk och man får äta godis
+ Jag har fina naglar, fina vänner och en fin pojkvän
+ Jag ska gå påskkärring idag (!!!!)
+ Ledighet

SJUK

Idag vaknade jag med en satans huvudvärk. Höll på att dö och drömde en jätterolig och söt dröm. Men den var för lång för att jag ska orka skriva den här. Det var lite Kissie, lite Mikael, lite Johnny, Sandra, Avatar, Centrum och tårta. Låter inte det skoj? :D

Får se om jag orkar gå påskkärring idag.. Måste städa rummet också, crap!

RSS 2.0