WISHLIST

Som ni kanske vet fyller jag 15 år på söndag! Detta är väl det jag önskar mig mest..

KÄRLEK..

..och Becca, queen B i mitten åker till Qatar imorgon. Saknaden kommer att finnas ett andetag bort.

ANONYMA KOMMENTARER

Som många av er säkert märkt så svarar jag inte på kommentarer utan blogglänk, eller mailadress. Jag orkar inte göra specifika inlägg för att svara på just den personens lilla fråga som "Vart har du köpt den?" eller "Hur mår du?". Skulle kunna köra en frågestund men jag får aldrig några frågor så.. Hahah. :D

MORS DAG


HELGMYS

Helgen har snart nått sitt slut och jag tackar och bockar för den. Fredagen spenderades med mina tjejor och lite andra grabbar senare på kvällen. Lördagen spenderades med bebo och Kim och söndagen med bebo och familjen, för att fatta mig kort. Nu ska jag duscha sen kommer det upp en mobilbild på ett nattlinne i spets jag köpte. Pussar.

Beccas kamera ligger i min väska och det var hon som tog bilder så bilder får ni vänta med!

BIFTEKI OCH VÄNNER

Fast på skilda vägar. Jag väntar på underbart käk. Bifteki nämligen. Efter det ska jag ta bussen ner mot Centrum och köpa lite grejer och möta upp Josefine och Teddy. Vi åker hem till henne och myser efter det! Blir kanske en uppdatering till ikväll, stay tuned. ♥

IN SCHOOL

Sitter i skolan och har en repetionsgenomgång på Buddhismen. Självklart med den bästa läraren Jon. Fick använda en dator för att kunna skriva där eftersom att jag inte orkar skriva i boken. Så jäkla lat men så schysst av läraren! Slutar väldigt tidigt idag och det blir pannkaka till lunch. YES! Vi hörs när jag kommer hem. Puss! ♥

PÄRLOR

Loads of love.

APPLE JUICE

Sitter och sörplar i mig iskall äppeljuice och svär över mina läppar som är torra och bara svider. Är trött och rätt hungrig fast jag ätit en halv pizza. Huvudet gör ontontont också. Vet inte vad jag ska ha på mig imorgon och vet inte vad mamma la ner i väskan. Är hos pappa och bara suktar efter morgondagen. Puss på er.

BEAUTY

Casual. Mocka. Rosa foder. KÄRLEK i skoform.

PINK HAIR

Får mig att minnas mina tider med rosa hår. Dock var jag inte klippt i en lika passande frisyr. LOVE!

NEWS

Detta var jag värd! Fick MVG på SO provet också, och engelska. Vet inte om jag behåller korsetten.. den satt lite fel. Men skönheter i vilket fall som helst. Redovisningen blev helt okej. Jag tog tag i saken och kom med en idé. Gick hem. Bra gjort.

DH OCH KVÄLLSFIKA

Mamma dukade fram kvällsfika med te och mackor till Desperate Housewifes. Nu vill jag bara bli jättetrött så att jag kan somna bra. Lite stressad inför redovisningen vi har imorgon när våran grupp inte planerat eller sagt ett skit till oss under tiden då vi hade praktik. Kommer gå åt pipan, men visst en redovisning. Nej, det är inte bara en redovisning det sänker mig i SO, NO och svenska om den blir kass. Gäller för alla. Inte speciellt kul om du frågar mig. Jag kämpar för mina betyg så grymt hårt, och jag tänker inte låta en kass gruppledare förstöra det för mig!

REN OCH FRÄSH

Nu har jag suttit länge med håret i balsam och ansiktet insmetat i vit gegga. Det gjorde väl sitt och nu känner jag mig fräsh, fräsh, fräsh! Fick även reda på idag att jag fick sommarjobb i Ekilla kiosk. KUL! Nej, inte så värst men det är så värt pengarna. Nu blir det rot i kylskåp och halv 8 hos mig om det fortfarande går!


Al akbahr!

DAGENS SKABB

Det priset måste gå till mig känner jag! Stod länge och funderade hur jag skulle ha mitt hår och det blev varken som jag tänkte eller hoppades. Inte nog med att det lilla jag fick fram blev döblött när det regnade som en tok när jag gick till bussen. 

Hade mitt SO prov idag som förövrigt gick rätt bra. Nu ska jag hoppa i ett bad med balsaminpackning och ansiktsmask. Skönt!



PLUGG I MIN LUGG

Var en sväng hem till bebo för att hämta mammas cykel som stod där och dricka kaffe med hans syster. Sånt ska man göra på kvällarna tycker jag. Nu har jag precis lagt mig i sängen efter att ha rejsat hem. Nu blir det liiite plugg tills jag känner att jag kan somna utan behöva ligga och vrida och vända på mig. Inga bilder idag heller tyvärr. Men det är för att ni är så dåliga på att kommentera. Trodde jag skrev roliga grejer men tydligen inte. HAHA! PUSS. :D

MÅ ILLA, PLUGGA, MÅ ILLA

Jag vet inte vad som har flugit i mig men jag mår så jätteilla. Måste plugga till ett satans prov imorgon och jag orkar egentligen verkligen inte. Känner mig äcklig, min hy är inget att kivas om. Fy! Nej, nu ska jag sluta klaga och berätta om en bra sak! Våran potatis-skink-morots-lök-grädde gratäng vi gjorde idag på det praktiska provet i hemkunskap var skit god! Jag och Gulla och Oliwer körde järnet och gjorde den direkt från huvet. Måste ju vara ett plus, right? Back to plugg mina kära! ♥

NYTT I GARDEROBEN


Skärp - Gina, bikini, H&M, kavaj - H&M, linne med Aerosmith-tryck, H&M, sen vet ni väl dödskalleringen jag köpte för ett tag sen (annars klicka kategorin shopping) den köpte jag i guld! Eller fick allt av mor. <3

S0RRYJA0

Hej! Helgen har varit ganska fullspäckad och därför har jag inte kunnat uppdatera, eller orkat. Men jag hittade några få grejor med mamma i Jakan och det ska ni få se senare ikväll! Har nyss ätit en pizza och jag känner mig FLOTTIG. Hade 8 mån med bebo den 21 också. Tiden går satans jävla fort. Jossan fyllde år den 19!

Tråkig blogg men vi hörs senare ikväll!

NU STICKER JAG

Nu sticker jag iväg med mamma för småshopping! Håret är slarvigt uppsatt och shortsen är på för detta väder är sjukt underbart! Man vill ju inte missa chansen till att få sig en bränna. Vi hörs sen, ciao!


Ser störd ut..

HEMMA

Nu är jag hemma och har proppat i mig avokado med skagenröra, räkor, ost och kex samt lite godis! Känner mig stabil och nöjd. Får bli en hemmakväll ikväll eftersom att jag imorgon ska upp runt 9 för att bege mig till Jakobsberg med mamma för att springa in på Gina och H&M. Kolla runt på nätet nu vad jag skulle kunna vara intresserad av att införskaffa mig. Kanske slänger upp något fint här senare. Jag älskar livet just nu!

RYGGONT

Cyklade hem till bebo igår och sov där. Var mest hyper med hans syster och hennes barn men det är okej! Vaknade med stans värsta ryggverk och ringde mamma och sa att jag inte alls skulle till skolan idag. Resulterade i sovmorgon och pizza. Lovley!

GOODIEBAG

Jag är med i utlottningen av en goodiebag från Lindas sminkblogg!



PROV OCH HÖGMIDJAT

Hej! 

Kom nyss hem och har gjort mig toast på Brittis sätt och istet som hon alltid hade! Det är hur varmt som helst idag ute. Min första dag med shorts, de var dessutom högmidjade. Vet inte riktigt vad jag tycker om det men man måste ju testa. Tror att jag fick MVG på engelskaprovet men jag hade sänkt mig till VG i hela ämnet på grund av en jävla redovisning som gick åt pipan. Hoppas ändå på MVG till slutbetyg. Nu ska jag slänga i mig mina toast och sedan städa rummet! Humör: Glad och trött.


Mycket finare irl, jag lovar!!

AAAAH! DET ÄR SOMMAR!

Nu vill man verkligen inte kalla detta underbara väder för vår längre. Solen strålar och det är runt 15° ute! Hur underbart är inte det? Jag har engelska prov idag somsagt och peppar upp mig med morgonmusik. Musik är bäst på morgonen. Vi hörs kanske senare idag eller när jag kommer hem! ♥


Arg!

LIVET I EN FIN SOPPSKÅL

Nu har jag en tillfällig header. Fick såna sköna minnen från Emil i Lönneberga i helgen, så det kändes passande! Förutom att min soppskål jag har huvudet i är fin. Den är full av kärlek, vänner och sol. Livet leker just nu och det är underbart. Det enda negativa är väl alla dessa prov och inlämningar vi har. Skrev en halv inlämning idag och sparade men skolans datorer var tydligen inte så värst pålitliga eftersom att allt vips försvann ut i datavärlden. Rackarns!! Gillar ni den tillfälliga headern? 

Jag hoppas på sol imorgon för jag har två riktigt najs outfits på G så vi hoppas på det bästa! ♥


Inspo från Lookbook. Love it!

SOMMARJOBB!

JA!!!!! Jag fick sommarjobb, nananana-na! Vart vet jag dock inte för breven skickas hem om några dagar. Tio dagar, 4800:-! Bara jag som hörde FET shopping? Fan heller, vartenda öre ska gå åt det, det kan jag lova! Kommer känna att jag verkligen förtjänar det. Blir väl att bjuda bebo på något skit också. Kanske en pizza eller så. Haha. LYCKLIG TJEJ!!! Nu ska jag tillbaka till pluggandet. Prov i engelska imorgon. Över 20 sidor och bara massa adjektiv, verb, presens, substantiv. Trååååkigt! Vi hörs senare med ett lite seriösare och inte glatt inlägg. Puuuuuuuuss!!! ♥

...

Bild från helgen, jagad av en galen Johan, med vatten.

FÅR INTE NOG

Får inte nog av min stora, starka pojkvän haha! Världens asbästa. Var hemma hos honom en stund idag. Vi skulle ut och gå men det kom inte förren vi gick till mig, och sen vände han igen. Snäll som går med mig ellerhur? Speciellt eftersom att HIV-mannen var ute och cyklade. Imorgon blir det städa, plugga, plugga! Har 6 prov och 2 inlämningar innan skolavslutningen den 11 juni. Kul?! 

Godnatt mina kära.

LIIIITE BÄTTRE

Ja, nu ser ju bloggen liiiite bättre ut iallafall, eller vad säger ni? Är inte klar än, så ni får fortfarande hålla ut! Puss!!! ♥

DRESS

Hann sätta mig här innan det är dags att kila till bussen. Och jag har ett skoproblem. Måste ta itu med det och gå hemifrån senast 07.40. Hur ska jag hinna?! Här får ni en bild på min fina blus jag har på mig idag. Eller en tubtop typ. Från Topshop.



HEMSKA BLOGG

Jag vet mina kära vänner att bloggen ser ut som ett VRAK just nu. Men den är under ombyggnad för att gå till en mer neutral, och ren design. Detta kommer säkerligen fixas ganska så fort. Men håll ut! Den kommer att bli HUR FIN SOM HELST eftersom att jag har min vän JONAS att få en smula hjälp av då och då! NI ÄR UNDERBARA.

Håll ut!! ♥

LUKTAR KÖTTBULLAR

Mamma öppnade ett köttbullepaket och gott luktar det verkligen inte iallafall. Men iallafall, efter skolan gick jag hem och tog på mig fula kläder och gick hem till AMANDA!! Mitt hjärta har kommit tillbaka från andra sidan jordklotet och tillbaka till mitt område. Vi pratade strunt och käkade tacos. Bästa Amanda. Glad att du är hemma igen!! ♥

Blir inte mycket bilder men det ska komma, jag lovar er! Börjar tröttna lite på min design också. Ska försöka hitta en duglig bild på mig och göra en ny.

PAPPARAAA-AAZZIIIIiii

Oj, har aldrig orkat kolla på denna men nu kom Sandra tillbaka till skolan den sjuklingen och sa att jag borde lyssna! Så jag tog mitt förnuft till fånga, och nu tror jag att jag är kär. Killen är ju super! Han är tydligen bara tolv, och Lady Gaga herself har tydligen sökt upp honom. JACKPOT!


GREEN BEAUTY


Dessa skor är fantastiska. Kollade rikauteliggares blogg och såg att de går så bra ihop med de gula Vansen också. En på varje fot. Lite emo, men kan funka till baggyjeans eller dylikt. Funderar också på att bli brunett men vet inte riktigt. Nu ska jag sova iallafall men vi hörs imorgon! ♥

KUBB-HÄNG

Hejhej! Har inte uppdaterat mig speciellt mycket i helgen men jag får väl skylla på det underbara vädret som har varit. Speciellt i lördags! Tangentbordet är väldigt knasigt så jag ska försöka fatta mig kort innan det åker ut genom fönstret. Haha.

Det blev lite kubb och grillning hemma hos min vän Alexander Wikman. Mycket najs folk, och självfallet min Moa. Fick träffa Jenny för första gången på hur länge som helst! En fröjd för mig. Förlorade båda matcherna på kubb tack vare Johans härmining av "Fredrik-kasten" men han lyckades dessvärre inte lika bra. Kubb är ett jävligt kul spel faktiskt! Drog mig tillbaka till Micke vid ett, var hemma runt halv två. Somnade pladask! 

Nu käkar jag godis och väntar på carbonara sen blir det hockeytittande hos Jonas. ♥
Bilder dyker upp när jag haffat dem av Jenny.

POOLPARTY

Ja, kvällen blev ju inget mindre än lyckad igår tillslut! Den spenderades till mesta del hemma hos Frajp med sällskap. Moa var där och det var the biggest reason I came om man säger så. Vi umgicks och lyssnade på musik som man gör. De drack lite öl och ja, det var trevligt! Mot slutet tyckte vi att vi skulle bada jacuzzi och det tycktes vara det enda rätta! Drog mig mot bebo vid halv två och somnade kort därefter.

Nu har jag precis sminkat mig här hemma vid köksbordet och ska snart platta håret för att bege mig till morbror på grillning! Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Men det löser sig då. Puss!! ♥


HEMMA HOS PAPPSEN..

Nu är jag hemma hos pappa och har precis proppat i mig massor med god tacos. Sitter och busar med småtjejorna och funderar lite på vad jag ska göra ikväll. Men det får jag fortsätta med! Vi hörs antagligen lite senare, eller imorgon. PUSS. ♥




ONSDAG I TEXT

Det är heeelg! Haha, är så glad för det. Satt inte ett dugg vid datorn mer än igårmorse igår så jag tänkte att jag skulle ta och uppdatera mig lite nu. 

Var i skolan som vanligt, fick sluta tidigare. Hallelujah! Väntade på Becca i Centrum och sedan också vi två vidare till Rubén med Jasse och Rasmus. Rubén fixade med en hemlis. Kan faktiskt inte säga vad det är för då skulle det ju inte vara en hemlis. Men ni som känner mig vet nog gott och väl! Åkte sedan till Jakobsberg och köpte solbrillor och ett armband för att liksom. Sen gick vi runt och väntade på att Rasmus skulle sluta jobba och så såg vi på bio! Vi såg den nya Robin Hood. Inte så jättebra enligt mig, men jag sov ju under halva filmen så det var inte så konstigt. 
Åkte hem till bebo sen och sov där.

Nu är jag hemma hos mamma och har duschat. Ska sminka mig, packa och sen far jag upp till pappa. Vi hörs där senare. Puss!

MORGONPIGG

Hej alla vakna! Ni som inte är vakna nu läser väl detta när vi är vakna och då stämmer det mycket bra in på er också! Haha. ;)

Är så fint väder idag igen och det betyder att jag är ööööverlycklig! Hela denna dag kommer att bli awesome om jag får säga det själv! Vi har helg idag också..! Det är som en fredag idag för mig, och för alla andra också säkert. Men ni kanske bara är lediga imorgon? vi är lediga på fredag också. Hur skönt som helst. I helgen kommer Moa och vi ska styra lite med Wikman så det blir nog en trevlig helg iallafall! Nu ska jag väcka Micke och sen knata till bussen. Puss! ♥



Ser mycket pryd ut idag. Haha!

HOCKEY NIGHT

Ikväll beger iallafall jag mig hem till Jonas för att spana lite hockey! Hockey är inte riktigt min grej men sällskapet lät trevligt och jag behöver ju inte stanna så länge. Så nu blir det klädbyte eftersom att jag har mina städshorts på mig. Ja, jag har såna. Hahah! Och dra en borste genom barret. Vi hörs ikväll! ♥

JAG VÄLJER DIG!

Kolla vilken underbar dräkt Jonas länkade till mig! Istället för att vara någon snuskig maid på ett halloweenparty så knockar man ju alla med denna dräkten! Gotta have!



HELLO

Hej på er! Hur har eran dag varit? Min har rockat allas sockar kan jag tala om för er. Vaknade med ett förberett leende som varje morgon för att vända mig om och få se solen, som oftast inte är sol utan gråa moln och regndroppar. Men idag fick jag behålla leendet på för det var klarblå himmel och solen gled fram vid vattnet. Så jäkla nice! 

Nog pratat om min underbara(!!!!) morgon. Har egentligen inget vettigare att skriva så ni får blunda och låtsas att ni var mig imorse. Om det inte hände något bättre dvs. Vilket det gjorde för en person, som jag vet om. Nämligen så att Louise fyller 18 år idag. HURRA!!!


GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!! rock.

LIKA SOM BÄR

Var inne på Blondinbellas blogg för första gången alldeles nyss. Såg denna bilden och fick upp Kat von D i huvudet på direkten! Bilden med hennes stora läppar och nyfärgade hår. Se själva. Lika som bär!


Så äckligt lika.. Lyckos Blondinbella!

ARMY

Älskar denna jacka som Kenza bar för någon dag sen på hennes blogg. Någon som vet hur mycket den kostar på Zara? Skulle vara bäst att få veta eftersom att jag är på jakt efter en ny jacka!



I WANNA BE A BILLIONAIRE

Mår så himla dåligt när man hittar en bra låt, med någon artist som.. kanske inte skulle vara så omtalad i fjortiskretsarna. Men så lyssnar man på den, och känner att det verkligen kommer bli en sommarplåga som alla fjortisar går runt och poppar i sina iPods. Vad var förra sommarens sommarplåga förutom "I know you want me" och "Barappapappababapapapbara-a-aaaa"? Jooo, det var ju M.I.A - Paper Planes. Har jag fel? Nej..  Fick denna känsla igår när jag lyssnade på Billionaire, med vääärldens snyggaste och coolaste neger, Travie McCoy. 

Klicka på bilden för att lyssna. ♥




CRASHDAJJETJ

Hade glömt bort hur otroligt bra Crashdiet är. Allrahelst Rest in Sleaze plattan. Herrejistanes. Gillar deras nya låt också. Den är trallig och go. Hahaha. Kan inte säga att det är nostalgiskt, har inte riktigt gått så långt tid sedan jag lyssnade på dem. Men får massa flashbacks från min tid med stort hår, läckra djurmönster, bälten, skinntights, och cowboyboots som prydde mina fötter. Det var tider det. Albin, Oskar, Stefan, Jonte. Vart håller ni hus och varför ses vi aldrig längre?

Crashdiet - Its a Miracle


Älskar bilden, kommer aldrig sluta tycka att min röv är så jävla snygg där osv. Fan att jag klippte byxorna till shorts. :@

JÄTTEKUL

Fördelen att knulla en ko i nosen är att du får välja hål. Det får du iofs hos en tjej också, men hon slickar inte pungen samtidigt.

Haha, godnatt allihopa! Imorgon blir det tillbaka till skolan igen efter praktik i två veckor. Äntligen! Lär inte var lika rolig utan Amanda, men hon kommer på lördag! ♥

BÄSTA SPORTSKON?

Är det bara jag som verkligen känner ett sug efter de nya Reebok Easytone. De verkar ju skitbra. För er som inte vet så tränar de lår, vader och rumpa liiite mer än vanliga skor. Någon knasig greja i som ska träna rumpan upp till 28% mer eller något sådant. Hur bra som helst tycker jag det låter som! Ska nog fasen önska mig när jag fyller 15, om de inte är fööööör dyra. 



SMINKTIPS?!

Kan någon inte komma med roliga sminktips. Jag har fortfarande inte fått experimentera med min 88 palett. Det är på tiden nu. Så ge mig förslag på färgglada, roliga makes och tips som man dra nytta av i vardagsmaken också! Isåfall är ni bäst! ♥

NEW




SNIPPA

Var i Jakobsberg idag med mami. Köpte en bikini, fin. Och en ring, men den var lite stor så ska fixa den. Sitter hos bebo nu och väntar på käk. Spaghetti och köttfärssås, bäst. Ska bli svingott. Ni får bilder och mycket mer uppd. imorgon. :D

LAST DAY

Idag var min sista dag på praktiken. <3 Underbart! Slipper gå upp kvart i sex och komma hem typ fem. Ska ner på restaurangen med mami och Budde och käka typ. Sen skulle jag till Jonas med bebo men vet inte hur jag ska ta mig dit sååå vi får väl se hur det blir med det, sucki! Har nya byssor också. Militärgröna jeanstights, love. Kommer förmodligen bilder vid något annat tillfälle än detta. Sjukt cp hungrig nu. Pussoi.

OPS

Ännu en födelsedag. Ja, maj är fullt av såna tydligen. Denna gång var det min vän Philips tur. Så grattis till dig, lilsnorre.


A very old picture.

GRATTIS ANTE BUDDE

Mycket bilder idag! Min härliga låtsaspappa fyller år idag. Och min sista dag med honom på praktik är imorgon! GRATTIS ANTE BUDDE!

TJIHI

.
Fy satan vilken gammal bild vi har här. Jag och bebo förra sommaren. Då var vi inte ens ett par hihi! Undra vad mamma kommer säga om bilden. Förlåt för att jag lägger upp en bh-bild, mor. Och alla andra släktingar som läser min blogg. Anette t.ex. JAJA. Puss!

SISTERS 4 LIFE




PROBLEM

Mmh. Min mage ser helt stor ut. Jag har ett jätteproblem med att matcha dessa byxor. Är de för vågade att gå ute med. De kostade fasen 700 pix. Fick de visserligen i julklapp men man måste ju använda de? Taskigt att någon gått back på 700 for nothing! Hjälp please?

SOLO

Läste nyss det "nya" numret av Solo. Längesen jag köpte en tidning. Men de är ju fasen dyra alltså! Denna fick jag betala 44:50;- för. 


Snygga Kenza på framsidan..

GOTTA HAVE

Älskar dess pumps. Piffar ju upp en tråkig outfit och de är fan fulsnygga. Någon som säljer dessa i strl 38-39?!?!



FAVVIS

Sitter och kollar på mitt favvo program! Ni kan säkerligen gissa vad det är? Jaaa, precis! Halv åtta hos mig. Finns typ inget bättre, men man blir alltid hungrig.. Tur att jag har en Daimstrut att trycka i mig! Har redan börjat hihi. Nej, nu ska jag kissa!



SCRUBS OCH MOPPESNACK

Hejhej!

Dagen har bestått av att vistas i kyrkcentrum för att ha en obligatorisk "moppe-säkerhetsdag". Den handlade om hur man ska vara i trafiken osv, osv. Det bjöds på bulle två gånger!! Det var väl det bästa enligt mig. Haha. 

Efter det så var Jonas ute och åkte med bebo så de hämtade mig. Sen åkte vi hem till Jonas och kollade på Scrubs. Jag måste erkänna att jag börjar gilla det mer och mer. Förut var det är det Scrubs på tv, kolla inte. Ska man kolla Scrubs hos någon, gå hem. Men nu när jag ser på det mer så börjar jag gilla det mer. Så brukar det väl vara! 

Nu ska jag äta! Vi hörs senare ikväll och ge mig tips på vad jag ska uppdatera med, eller ställ frågor till mig!! ♥

SOVDAGS

Nu är det dags för sömn efter en stunds pratande med Jonas och bebo i Skype. Är ordentligt irriterad på OC-avsnitten som vägrar ladda ner mer än 87.4% även fast jag har 2 säsonger i filmskåpet ute i vardagsrummet. Nedladdningen gäller liksom bara 4 avsnitt. Nåvääääl. Godnatt så hörs vi imorgon! Puss.

GRATTIS MORMOR

Kom hem från mormor för dryga 10 minuter sedan. Det bjöds på fika eftersom att hon fyller 62. Hon fick ett Wii, och Wii-fit. Haha! Nu ska jag bara slappa framför tv'n.

Och juste det ska bli så skönt att få sova en timme längre imorgon, samt fixa mig som vanligt och få känna mig fräsh. Blir nämligen skola imorgon, eller moppe-greja som alla i 8an ska gå på. Skönt att träffa alla klasskompisar också. Känns som att jag varit borta 100 år.. PUSS.


Mormor. Ser inte ut som 62 för tusan!

RINGRING


Detta är vad jag bär nu för tiden. Massor av folk har köpt dödskalleringar igen. Undrar om de kommit tillbaka till Glitter. Men antagligen. Måste haffa!

VAR UTE MED GRETA

Gick en promenix med Amandas hund Greta. Tror faktiskt att det var vi som döpte den för hon inte kunde komma på vad den skulle heta. Typ som hennes systers råtta som vi döpte till Berta. Vilken period vi hade! Hahaha. Jaja, gick till bebo och hämtade Sex and the City boxen. Greta var jätterädd för Micke och ville bara gå därifrån. Han hämtade vatten men hon vågade inte dricka det. Bäst vi går tänkte jag och det gjorde vi. :D

Nu är jag hemma och kollar på Top Model och ska äta paj snart! Yummiiii. 


Sötishunden! Tror hon är en blandning mellan rottweiler och chihuahua. Chihuahua är jag säker på men inte den andra. Hahah.


Solen lös. Mysigt väder helt enkelt! Kände mig elak att lyssna på musik så hörlurarna fick hänga runt halsen. :D

HOME

Hejhej!

Dagen på praktiken har varit helt okej idag faktiskt! Kom hem och såg att Jofama by Kenza jackan hade kommit in på Go West igen! Ska fråga farmor om jag får låna pengar och sen städa av det. Städar ju där en gång i veckan. Jaja. Ska äta värsta goda jäkla maten idag, och sen smulpaj efter. Efter det så blir det nog ut och gå med Greta. Sötis hunden nummer ett! Skriver mer sen sötingar!

Denna är fiiin! Men armarna ser retardo ut.

KOM HEM

Vart på bra humör när jag kom hem. Hämtade Amandas hund och gick ut med den. Sen var jag med några oroliga grabbar. Inte oroliga, utan icke-roliga. Hahah. Kom hem för ett tag sen och käkade gooood mat. Nu är jag lite irriterad igen. Svacka! Behöver en tjejhelg med Amanda. Kom heeeeeem! Saknar dig redan dumsnut. Fick smsa lite med henne idag. Galen är vad jag är. Nu ska jag köra med en av mina ansiktsmaskar igen. De var faktiskt dyra! 30 kronor styck. Men ack så bra. Asvärt! Pussiii. 


Amanda som täckt ögonen på henne... :(

BARNKALAS

Jag var på toppen humör innan jag insåg att min hud har blivit röd av solning, jag har inget att ha på mig, hann inte duscha håret och det har gjort sitt. Skiiiiit. Jag hatar att vara på dåligt humör. Inte roligt alls! Någon som vet en mirakelkräm mot korta ögonfransar. Jag ser ut som en pissfjortis som försöker få ögonfransarna längre genom att kleta på hela tuben med mascara. Bad day.

GULD

Har varit en trevlig kväll hemma hos Jonas. Jag kom hem för ett tag sen och tänkte att jag skulle sova hemma för en gångs skull. Tvättade bort sminket, ansiktsmaskade mig (den var suuuper!) krämade in mig och flätade håret. Kände att jag var väldigt ensam efter det och nu har jag ångrat mig. Jag behöver min man, så dit ska jag. Är inne i en mitt-behov-för-min-man-är-enormt period just nu. Jobbigt men nog överlever jag. Han är ju ändå guld värd! ♥



BRB


SOMMAR



Boka upp er för några grymma artister på Gröna lund i sommar!

Mando Diao - 4/6
Miss Li - 18/6
Mustasch - 28/5
Deathstars - 7/6
Hästpojken - 21/6
John Fogerty - 2/7
Petter - 2/8
Amanda Jenssen - 20/8
Veronica Maggio - 27/8
Hoffmaestro & Chraa - 10/9
Europe 17/9

Det är några av de artister jag ska boka upp mig för i sommar!

HAN LEVER! HAN LEEEEVER!

Hejhej! Hemkommen för ett tag sedan. Har hunnit duscha och sånt. Var och solade med mamma och köpte en ny foundation. Mineralsmink är bra, så varför inte. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Gårdagen var också mysig med grillning hos Sandra och häng hos Jonas. Slocknade rätt fort. Jaja, osammanhängande inlägg. Uppdaterar mer efter jag sminkat mig osv! Pusspuss.

RSS 2.0