I LOVE!


NEWS

Detta är vad jag haffade igår i Kista + käk. 








Plus en väska som jag glömde ta kort på. Beige med silvriga, runda, stora nitar längst kanten, sådär snygg va. Men billig!

ÄLSKAR ATT VARA HEMMA..

..lika mycket som jag hatar att vara ifrån Gävle.

Men min gårkväll var underbar. Bebo kom och hämtade mig sen åkte vi hem till honom och han gjorde mat till mig. Sen så kollade vi på film hela kvällen och pratade samt kramades. Saknade honom fast det var otroligt skönt att vara ifrån honom en vecka haha. Ikväll har jag träffat några av mina närmsta vänner och gjort det vi gör bäst.. chillar. Träffade även broder, och nu återstår bara två personer sen är jag fulländad. Dem personerna är Moa och Alex. Men Alex har jag träff med på fredag, och Moa och jag får styra som små rumpor. Vi träffas ju nästan aldrig mera. Räknar in en tripp till Märsta på lönen. På tal om lön så fick jag den igår. Nu sitter den som en smäck på mitt konto. Nara är även i Bålsta!! Imorgon så ska jag in till Kista med bror och henne. Älskar mitt liv x1000 nu. Jossan har iofs flyttat till Skåne och det känns mindre bra. Just det! Teddy måste jag också träffa. Jaja, ska upp 10.00 imorgon så nu blir det dejt med kudden. PUSS FELLAS! 



BESLUTSÅNGEST

Vilka tycker ni?!

INSPO


UPP OCH HOPPA

Det var otroligt jobbigt att ta sig upp idag. Med klockan ställd på 12.00 var jag tvungen att snooze'a fram till 13.00 och ligga kvar till 13.15. Jag gick och la mig klockan 4 imorse men somnade inte förrens 5 tack vare min just då fittkusin. Nu är hon gullig igen som ligger och sover. Ska försöka hinna och packa tills 15.30, om inte tar jag tåget 16.30. Vi hörs lite senare. ♥

INSPO


LÖRDAGEN

I lördags var vi på en liten tillställning hemma hos ingen mindre än Robin Nylund. Här får ni typ 4 bilder. PUSS.


Otroligt sociala.


DJ Sparro!


Ja..


Flickorna på TV2.


Dj Carro&Ida. <3<3<3


Sötizar.


Vad hände?


Robin min vän.

NEWS

Elina och jag var nere på stan idag för jag hade lite pengar över som jag ville göra av med. Jag åker hem imorgon och då får jag en ny lön för sommarjobbet. Skönt!! 


Linne H&M, Cover all mix MUS, ögonbrynspenna H&M, kajal H&M.


Smycken H&M


Kavaj H&M


H&M

LITE KÄR


88PALETTEN

Mina kära, underbara bloggläsare. Igår hände den mest tragiska grejen. Jag hade ner min 88palett i golvet. ALLT GÅR I KRAAAAAS! Trots att jag är klok, går allt på tok. I IDAS SMINKVÄSKAAA! HAHAHA. Fast det är faktiskt tragiskt.. :(

Rip

PETER 08

HAHA! I brist på annat har jag skickat in ett bidrag till Kissies lillebrorsa Peters tävling Snygg eller inte. Jag lär ju vinna eller vad säger ni? 


JUST NU

Kom hem från Ica Spegeln efter att ha införskaffat oss smör, kartonger med micromat, kladdkaka, vaniljglass, mackor, juice och nudlar. Vi glömde ägg och mjölk kom vi på efter vi kommit ut ur affären. Men vi var för lata för att vända. Hahah. Nu har jag nyss käkat upp min mat. Så jävla gott!!!


HAHAHAH

GULLUNGAR

Japp! Det är vi. Det är inte det roligaste att sitta och blogga när man kan göra annat. Iofs så gör vi inte så mycket förutom att ligga vid tv'n, och klaga. Klaga på hur fula och omogna alla tjejer är i 16 and pregnant, på hur fula pojkvänner de har (förutom.. Maci's, grr!). Vi klagar på deras omogna föräldrar och deras fula eyelinersträck (ALLA har samma). Vi gnäller över att vi borde ner på stan och köpa nödvändigheter, men kollar på varandra, ruskar på huvudet och höjer volymen på tv'n lite till. Vi är så otroligt lata! Tur att det finns någon slags touchsensor på tvålpumpen och lill-papperskorgen brevid toan. Man behöver bara sträcka dit handen. Allt för så lite ansträngning som möjligt. Score!!



RISE AND SHINE

Idag sov jag lääänge. Vaknade för bara en halvtimme sen. Problemet när jag sover länge är att jag blir slö och får världens hemskaste ryggvärk. Det hjälper inte att det är svinvarmt här inne heller. Fyfyfy. Nu ska jag nog käka frukost. Och min kamera dog igårkväll så nu ska den laddas men sen kommer det massa bilder, efter jag tagit några då. Hahah, puss! ♥


FRAMME

Ja, nu har jag varit framme ett bra tag. Än en gång hoppade jag inte på fel tåg, men fick samma tro om att jag skulle. Nu har vi varit på stan och jag har köpt hårspray och jordgubbar. Sen gick vi till Ica och köpte mat och sånt. Äta bör man annars dör man. Pasta Alfredo står på menyn! Ciao.

GÄVLE NÄSTA!

Hej!

Vaknade imorse med en hårboll brevid mig. Det var ju faktiskt bebo. Sen dess har jag bara suttit i soffan och slappat och nu ska jag gå iväg och packa! Imorgon blir det Gävle för min del och träffa min kusin som jag inte gjort på över ett år (!!!!). Kan säga att det är rekordet någonsin i våran historia. Magen kurrar och jag har ingen lust att sitta här! Jag är så glaaaad. Nu måste jag packa! Puss!!


I LOVE YOU!

JOSEFINE

Hejhej!

Har legat hela morgonen och kollat på Paris Hilton's new BFF. Haha, måste säga att det verkligen är underhållande. Nu kom jag nyss ut ur duschen och ska slänga på mig ett ansikte, håret ska göras iordning och kläder ska väljas. Det sistnämnda är det jobbigaste må jag säga. Sen ska jag säga hej till Johan och efter det ska jag hem till Jossan som jag inte träffat sen.. typ skolavslutningen. HEMSKT!! Saknar henne. Vi hörs senare! ♥

PAJ

Vettigt inlägg för första gången idag. Annars har min blogg bara prytts av dumma kollage. Fast ändå rätt så fina! Min dag har bestått av att dejta soffan. Datorn har varit med hela dagen såklart. TV3 har dessutom visat en runda med Paris Hilton's new BFF. Haha, så jäkla roligt ändå. Efter en heeel dag i soffans sällskap så tog jag tjuren vid hornen (nyligen nämnt citat av min käre vän Johan) och for hem till Jonas och Fredrik. Sen kom Linn förbi och vi åt sås med paj och drog en sväng till Ekilla. Senare åkte jag en snabbis till Johan för att leta efter nycklar och säga hej. Nu är jag hemma och dejtar sängen istället. Bra val!


Fredrik och Linn är stolta över pajen som ni ser att de slitit med så mycket! Mjöl i hela ansiktet! Eller var det Fredrik som ville att det skulle se ut som att de hade bakat och for runt som en elvisp med mjölpåsen.. hm, det sistnämnda lät vettigast!


Trippen till Ekilla var skoj, sådär.

ÖNSKEOUTFIT #3


NEEDS FROM ELF


FAT KISS


FIN DAG

Lyckades med lite shopping innan SATC, det ingår väl? Filmen var helt jättebra! Köpte iofs bara två grejer, men det räcker väl? Så mycket pengar hade jag inte, haha!


Såååååååååå fin <3<3<3 pusspusspuss.


Nitarna är skitfula, jag vet. Men för priset. Mums! Båda från gina.

SATC

Ikväll blir det glamour, på bioduken iallafall. I värmen som vårat avlånga land svettas under så orkar jag inte trä på mig mina finaste klackar, min högmidjade sidenkjol och en blus. Aldrig. En kort, svart kjol och en oversize tisha blir perfekt tillsammans med mina låga skor. Man kan inte alltid ligga på topp och det är väl mörkt i biosalongen ändå. ;)



OJ


JAG FINNER INTE ORD


ALL ABOUT THE LIPS

Elf har fantastiska läppstift just nu. När jag får min lön blir det pengar till Sandra som får beställa en massa nytt smink till mig. Har redan gjort en lista med allt du behöver för att överleva i sommar. Sandra, var berädd!


Natural Nymph, Cool Coral och Nicely Nude

JOAQUIN PHOENIX


I have a crush on you, sweet sweet Joaquin.

DEAR JOHN

Har nyss torkat ögonen efter att ha kollat på Dear John. Jag ljuger verkligen inte när jag säger att tårarna rann. Och jag lovar att alla som ser den kommer att fälla en tår eller två, om de inte är gjorda av sten dvs. Slutet var helt förbi mina förhoppningar. Kanske något av de sämsta sluten någonsin. Annars var filmen, mysig.



FÖRSTA DAGEN PÅ SJÖN

Första dagen på sjön med båten för i år! Stannade vid mitt favvoställe Lagunen och badade som en fisk. Solade lite och nu har jag röda axlar, men lite färg har jag fått. Tummar upp. Nu har jag färgat håret, ätit thaimat <3 och ska snart ta tag i klädval och sminkning för ännu en lam sommarlovskväll. Vi höres! ♥

ME & MY SISTER

Igår spenderade jag faktiskt kvällen med min kära syster, hennes pojkvän och hennes pojkväns syster. Jag hade det jättetrevligt! Var lite rädd i början att trampa in där när hans syster var och hälsade på men hon var urgullig så det var inga problem alls! 




SMINK

Så roligt att med lite smink kan du skapa vilken skepnad du vill. Nästan.. Jag har en make-up kategori men är sämst i hela världen på att uppdatera med tutorials osv. Tycker kanske att det är lite skämmigt. Men idag ska jag se vad jag kan göra. Kanske kommer upp en bild på sminkningen, eller en tutorial. 


Bild: Google

KALASOUTFIT


KALAS

Snart ska jag dra iväg till en släkting som fyller år. Tröttnade på att ligga hemma och dega så jag valde att följa med! Vi hörs senare. ♥

SOMMARHÄNG







SLAGG HOS SEBBE

Igårkväll for jag och min man ut till min systers pojkvän och våran vän. Haha. Killarna fixade vid datorn och jag och syster satt och degade i soffan. Vi drack te, pratade och kollade på film. Vid tretiden kände vi att det var onödigt att åka hem så vi gick och la oss allihopa. Vaknade och gjorde svingod frukost. Yummm. Nu är jag hemma och funderar på varför vädret suger. Haha.

I VÄNTAN PÅ BILDER

Får ni ett videoklipp!



GODMORGON!

Hej bloggen! Hahaha..

Nyvaken som jag är ska jag upp och slänga på mig kläder, lite smink och se vad jag kan göra med håret. Har lovat Jonas att följa med till Jakobsberg för att köpa någonting. Kan ju bli roligt. Men han hämtar mig här väldigt snart så nu måste jag rappa på. Vi hörs senare!! Jag har inte glömt bort att bilderna ska upp..

ÅNGEST

Jag sover hemma, i min säng för första gången på tre veckor. Det känns konstigt. Jag tycker verkligen inte om att sova ensam, men älskar att vakna och inte behöva tänka på att ta sig hem eller något. Imorgon ska jag sola med mormor och mamma på stranden. Jag har iallafall haft en mycket trevlig kväll. Nu blir det sängdags och bilder kommer imorgon. Puss!

BRYGGA 2

Igår var jag och Rebecca vid brygga 2 med Adam, Shady, Robin och några till. Men precis när jag skulle gå så skulle Amanda komma så henne såg jag inte röken av. Har lite bilder som jag tänkte lägga upp men jag ska vara där ikväll igen så det är väl ingen idé. Lägger upp alla på samma gång istället! Nej, nu får jag minsann gå och duscha. Puss på er. ♥

OUTFIT - FOGERTY

Såhär gled jag runt igår i värmen. Plus låga vita converse.




UNDERBART

John Fogerty igår var underbart kan jag lova. Njöt mest hela konserten. Och trött efter benen och halsen efter det hela. Men det var heeelt klart värt det! Fytusan.. 



JOHN FOGERTY

Nu sticker jag och min dösnygga outfit till Grönan och kollar på John Fogerty. Sällskapet för ikväll blir bebo och bebo's far. Can't wait! Puss på er. ♥


Hoppas han kör denna!


SUNKISSED


Två skönheter. Mjuka för läpparna. Bra i solen. Allt du kan kräva. Inte heller för mycket färg för en neutral look. Love.

NEWS



Kjol - Gina
Skor - Belle
Jeansväst - Gina
Gaga tröja - New Yorker

KISTA

Nu om någon timme eller så ska jag åka in till Kista med Ruben och snabbshoppa typ. Hahah. Vi får se vad jag hinner hitta på 1,5 timme! Hoppas inte att det är allt för mycket folk. Vi hörs senare! ♥

RSS 2.0